Mouse i NaVi u finalu StarSeries, ko će biti šampion?

Turnir u Kijevu stigao je do samog kraja, a u finalu ovoga puta nećemo gledati ni FaZe, ni SK već mousesports i NaVi.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Nedelja, 25.02.2018.

14:31

Mouse i NaVi u finalu StarSeries, ko će biti šampion?

Već na početku plej-ofa videli smo nekoliko iznenađujućih rezultata. Prvo je mousesports dobio G2, NaVi je preokrenuo protiv Astralisa, dok je Liquid takođe posle velikog zaostatka pobedio SK! Jedini meč koji nam nije doneo iznenađenja bio je pobeda FaZe nad Renegades.

Prvi polufinalni duel bio je između ekipa Liquid i mousesports. Evropski sastav je birao Mirage, koji su sjajno odigrali već na T strani i na pauzu otišli sa 11:4. Iako je mouse dobio pištolj rundu, pobeda na CT strani nije bila težak zadatak zadatak za oskar i suNny koji su vodili svoj tim do pobede 16:7. Cobblestone je u potpunosti pripao američkom timu, koji je na CT strani uzeo svih 15 rundi, a mapa je završena 16:4. Ipak, Train je opet pripao evropskom timu koji na CT strani i nije odigrao toliko impresivno (8:7), ali su na T strani bili odlični ropz, STYKO i chrisJ za pobedu od 16:9.
Rain i NiKo su nakon neizvesne završnice obezbedili FaZe-u Inferno rezultatom 16:13. NaVi je bio odličan na Overpass na T strani, gde su uzeli 10 rundi, pa CT strana nije bila veliki problem – 16:7 za NaVi. Opet je tim koji je praktično domaćin na ovom turniru bio sjajan na T strani, ovoga puta na Trainu. Dobili su 9 rundi, a flamie i s1mple bili su najbolji u odbrani sajtova za identičan rezultat kao i na prošloj mapi – 16:7.

Pred nama su ostala još dva meča. Prvi se igra od 16 časova između ekipa Liquid i FaZe koji će se boriti za treće mesto i dodatnih 15 000 dolara. Veliko finale zakazano je u 19 časova, gde ćemo videti okršaju ekipa koje su poslednjih godinu dana pri vrhu, ali nikada ne uspevaju da se bore za najveće titule, pa je lepo videti njihov napredak.

Ko po vašem mišljenju večeras postaje šampion?

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: