NiKo bez milosti prema bivšem timu, FaZe u polufinalu!

Prvi polufinalista CS:GO Majora u Bostonu je FaZe, koji je pobedio ekipu mousesports 2:0!

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Petak, 26.01.2018.

20:13

NiKo bez milosti prema bivšem timu, FaZe u polufinalu!

Najbolji u pobedničkom timu bio je NiKo, dok je sa druge strane suNny igrao sjajno, dok je podbacio Oskar. Tik pred početak meča došlo je do tehničkih problema. Igrači mousesports su se zagrevali na aim mapama, dok su igrači FaZe čekali da se problemi otklone. Konačno, nakon sat i po kašnjenja, meč je počeo.

Nuke [19:16 FaZe]

Duel je počeo na mapi Nuke, a bolje ju je otvorio FaZe, koji sprečava napad na A, a potom uzima u druge dve runde. Mousesports uzvraća napadom na B, a zbog loše ekonomije protivnika vraćaju na 3:3. NiKo sjajnim potezom na A sajtu ponovo vraća vođstvo, a u sledećoj rundi mladi ropz dolaz sa leđa preko ledera protivnicima i vraća na 4:4. Njegov tim tada pravi seriju i beži na 7:4, a baš kada se činilo da će nastaviti seriju nastupa Olof scoutom i ubija tri protivnika za 7:5. Potom je iskočio FaZe sa brza tri fraga, baš kada se mislilo da je runda izgubljena, a poluvreme je bilo 9:6 za mousesports.

FaZe napadom na B dobija i drugu pištolj rundu, a ubrzo izjednačavaju na 9:9. ChrisJ na rampi i polju donosi svom timu vođstvo, ali FaZe uzvraća još jače za 12:10. SunNy i STYKO su bili odlični na A sajtu, pa mouse pravi seriju – 14:12. Činilo se da će otići i na 15:12, ali karriganov tim ponovo pokazuje kako igra pištoljima. Brzo napadaju polje, preuzimaju secret i B sajt za 14:13. Završetak meča je bio veoma uzbudljiv, mouse je uzvratio u sledećoj rundi, a pri rezultatu 15:13 činilo se da je sve gotovo, naročito kada su olof i GuardiaN ostali u 2v4 poziciji. Međutim, sunNy gine od pada sa ledera, a Slovak i Šveđanin timski rešavaju protivnike koji haotično napadaju, iako C4 nije postavljen – 15:14. U poslednjoj rundi regularnog dela, FaZe je napao preko rampe, ropz ubio dvojicu, oskar još jednog, a karrigan i NiKo ostaju u 2v3 poziciji. NiKo pravi jedan frag, karrigan gine, a bosanski igrač ostaje sam u ventu. SunNy je bacio Molotov prema njemu, NiKo je utrčao u vatru, ubio njega i STYKA, i pola sekunde nakon toga umire, ali donosi svom timu produžetke!

FaZe dobija dve runde na T strani, a na CT olof sjajno brani rampu, a NiKo u poslednjoj rundi donosi početna dva fraga na rampi, a tačku na Nuke stavio je GuardiaN ubivši sunNy-ja.
Cache [16:9 FaZe]

FaZe je napao A, osvojio sajt i lako sačuvao isti za prvu rundu. Lako su osvojili i druge dve runde za 3:0. Seriju je nastavio GuardiaN koji je otvorio B, a tri igrača mouse su odmah krenuli da sačuvaju puške – 5:0. SunNy i ropz donose prvu rundu, lepo odigravaju na midu. Sledi reset rainovog tima, ali mouse menja taktiku, agresivno igra na A, razigrao se i STYKO pa je bilo 6:5. Taktiku menja i FaZe, pomera snage na B sajt i mid, i odlaze na 10:5.

Ropz sa 4 fraga na B donosi pištolj rundu, a smanjuju i na 10:8. NiKo protiv bivšeg tima odlično čuva A, a rain je bio dobar na B, pa je bilo 13:8. Igrači sa najmanjim stažom u timu, STYKO i sunNy rešavaju 2v5 situaciju, ali to je bilo sve od otpora ekipe na Cache, FaZe vezuje 3 runde i odlazi u polufinale.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: