Vitality pronašao zamenu za Alexa

Iako nije puno prošlo od zvanične potvrde da je organizaciju napustio Alex ”ALEX”Mekmikin, novinar 1pv.fr-a, koji je prvi pisao o njegovom odlasku, otkrio je i ko će biti njegova zamena.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 05.03.2020.

11:40

Vitality pronašao zamenu za Alexa

Odlazak kapitena iznenadio je organizaciju, koja je uveliko krenula da se sprema za Major u Rio de Žaneiru. S obzirom da se taj turnir bliži, ekspresno su krenuli u potragu za njegovom zamenom.

Prva želja je bio jedan od igrača LDLC-a, Ali ”Hadji” Hainu, ali kako stoje stvari, razogvori između dve organizacije nisu prošli po planu, te je Vitality morao da krene da gleda na drugu stranu.

Nakon toga, odlučeno je da će šansu dobiti sedamnaestogodišnjak, Kevin ”Mistuaaa” Rabier, koji još uvek nije imao šansu da se pokaže na velikoj sceni. Ipak, gledajući njegove partije u FPL-u i na lokalnim turnirima, Vitality smatra se radi o fantastičnom igrači. Slične sumnje su postojale i za Metju ”ZywOo” Herboa, pa je godinu dana kasnije mladi Francuz postao najbolji igrač u 2019. godini.

S obzirom da Mistuaaa nema igračko iskustvo, očigledno je da neće zameniti Alexa kao kapiten ekipe. Ta uloga će pripasti jednom od igrača iz same postave, ali još uvek nije razjašnjeno ko će tačno preuzeti tu ulogu. Shox ima najviše iskustva sa takvom ulogom, ali istovremeno se i nije baš najbolje snašao u njoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: