Urednica Biza: Sve o Kopaonik biznis forumu iz prve ruke; pripremamo iznenađenje za čitaoce

Koje će odluke važne za našu ekonomiju najmoćniji srpski privrednici doneti na Kopaonik biznis forumu?

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 03.03.2022.

10:30

Urednica Biza: Sve o Kopaonik biznis forumu iz prve ruke; pripremamo iznenađenje za čitaoce
Foto: Printskrin, TV Prva

Sve o ovom značajnom događaju moći ćete narednih dana da pratite na našem portalu. A o tome kako da saznate u kojem će se smeru dalje razvijati naša privreda, govorila je za Televiziju Prva urednica Biz rubrike na portalu B92.net Ana Ristović.

"Kopaonik biznis forum se ove godine vraća na Kopaonik, budući da je prethodnog puta održan u Beogradu. Organizatori su najavili rekordan broj učesnika, a kao i pretnodnih godina, B92.net će izveštavati o svemu što se tamo dešava, na licu mesta biće naša draga koleginica Teodora Nikolić, tako da ćemo od nje moći da dobijemo informacije iz prve ruke", kazala je Ristovićeva.

Kako je dodala, centralna tema skupa biće agenda za održivi razvoj, što znači da će se govoriti o cirkularnoj ekonomiji, četvrtoj industrijskoj revoluciji, digitalizaciji...

"Uz to, trećina panela biće posvećena regionu Zapadnog Balkana, ali naravno, biće tu i predstavnici velikih institucija kao što su Međunarodni monetarni fond, Svetska banka, Evropska banka za obnovu i razvoj", navela je urednica B92 Biza.

Prema njenim rečima, čitaoce naše rubrike ovih dana čeka i posebno iznenađenje – jedan specijal u video-formatu, a o čemu se tačno radi saznaćete vrlo brzo.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: