Biz - B92.net

Prvi broj Nacionalne poslovne revije

Beograd -- Premijerni broj Nacionalne poslovne revije, izdavačkog poduhvata Privredne komore Srbije i Ekonomskog instituta, izašao je iz štampe.

Izvor: B92
Podeli

Kako navodi uredništvo lista, u pitanju je časopis za poslovne ljude i one koji hoće to da budu, a u prvom broju se bavi najaktuelnijim privrednim temama.

U NPR se nalazi i izbor najboljih tekstova iz "Harvard biznis revije", uticajnog poslovnog magazina, što garantuje ekskluzivne priče iz celog sveta i transfer znanja iz razvijenih ekonomija i od svetskih poslovnih lidera.

U prvom broju je i razgovor sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem o ekonomiji, javnim finansijama, stanju u našoj privredi i perspektivama preduzetništva.

Takođe, NPR donosi priče o internoj poslovnoj revoluciji ”Samsunga”, intervju sa CEO “Pepsija” Indrom Noji, ženom koja je preporodila ovu kompaniju, kao i savete eminentnih autora koji treba da vam omoguće da postanete bolji menadžeri.

Za Nacionalnu Poslovnu Reviju govore i pišu i ministar privrede Željko Sertić, ministarka građevinarstva i saobraćaja Zorana Mihajlović, predsednik PKS Marko Čadež, član Fiskalnog saveta NBS Vladimir Vučković, savetnik u PKS Bojan Đurić, direktor “Simensa” Ugo Ajhlinger, direktor Ekonomskog instituta Dragan Šagovnović, prvi čovek EMS-a Nikola Petrović, marketinški stručnjak Ivan Bender i direktor grćkog izdanja časopisa “Forin afers” Lukas Kaconis.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.