Srbija

Sreda, 11.09.2013.

16:51

Još jedna banka za preporuke NBS

Marfin banka saopštila je da je preduzela neophodne mere i u potpunosti primenila preporuke Narodne banke Srbije i u vezi sa kreditima u švajcarskim francima.

Izvor: Tanjug

Default images

Takođe, primenila je i preporuke i u vezi sa neodredivim elementima promenljive kamatne stope.

Korisnici stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima su informisani da je banka spremna da im omogući lakšu otplatu kredita i da u naredne tri godine mogu da izmiruju svoje obaveze pod povoljnijim uslovima.

Svi klijenti Marfin banke su obavešteni i do kraja godine mogu da se odluče da li žele primenu navedenih olakšica.

Takođe, u potpunosti su sprovedene neophodne aktivnosti u vezi sa primenom ugovorenih neodredivih elemenata promenjive kamatne stope pre početka primene Zakona o zaštiti korisnika finansijskih usluga, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

4 h

Svet

Odluka na stolu: Nemačka udara na Kinu?

Vodeći nemački političari, uključujući kancelara Olafa Šolca, razmatraće uskoro mogućnost donošenja odluke o primoravanju telekomunikacijskih operatera da obuzdaju upotrebu opreme koju proizvode kineski Huavej i ZTE.

9:46

18.5.2024.

1 d

Podeli: