Dragana Slamarski i Senka Jovanović dobitnice stanova u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

U drugom izvlačenju novog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" stanove su dobile Dragana Slamarski i Senka Jovanović.

Srbija

Izvor: RTS

Subota, 04.02.2023.

18:55

Dragana Slamarski i Senka Jovanović dobitnice stanova u nagradnoj igri

Izvučen je i drugi dobitnik. Dvosoban stan u naselju "Zemunske kapije" dobila je Senka Jovanović (kod: BE971063, mesto prometa: Beograd, Rakovica)

U izvlačenju učestvuje 59.398.213 računa koje su 704.053 učesnika skenirala koristeći aplikaciju zaključno sa alfanumeričkim kodom CP398213.

Brojevi se izvlače iz bubnja, a nakon toga pritiskom na taster utvrđuju se dva slova ispred izvučenih brojeva kako bi se dobio kompletan kod dobitnog računa.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani preko aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće i konkurišu za vredne nagrade.

Svake subote izvlače se dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu očekuje nas pet izvlačenja.

U prvom izvlačenju računa dodeljena su dva stana u Beogradu u "Zemunskim kapijama".

Jednoiposoban stan dobio je Vladan Petrović, a dvosoban stan dobila je Malina Radisavljević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: