Telefonske prevare u Srbiji: Umesto nagrade, očekuje ogroman račun za telefon VIDEO

Dobitnik nagrade u telefonskom kvizu na televiziji iz unutrašnjosti Srbije - Stanoje Jovanović iz Ćuprije umesto da čeka nagradu očekuje veliki račun za telefon

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 10.03.2021.

16:27

Telefonske prevare u Srbiji: Umesto nagrade, očekuje ogroman račun za telefon VIDEO
Foto: Shutterstock/SpeedKingz

Pošto je shvatio da je prevaren, rešio je da slučaj prijavi policiji i podnese tužbu.

Iako je pre desetak godina obustavljeno emitovanje telefonskih kvizova na televizijama jer je bilo mnogo prevarenih gledalaca, ovakvih kvizova ima i dalje.

Jovanović je polovinom februara učestvovao u kvizu.

"Rekli su 'Čestitamo, vi ste dobitnik, sačekajte režiju, dajte podatke.' Međutim, niko ništa, čekao sam jedno sat vremena", priča Jovanović

U pitanju je nagrada od 2.350 evra, kaže on. Kada je pozvao televiziju, rekli su mu da to nije prvi put i da se neko meša u rad televizije i uputili su ga da se obrati policiji.

Nakon svega očekuje pozamašan račun za telefon.

"U dužem periodu Pokret za zaštitu potrošača je dobijao žalbe građana na neizvršene obaveze organizatora takvih stvari", kaže za Prvu TV Petar Bogosavljević, predsednik Pokreta za zaštitu potrošača Srbije.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

7 h

Podeli: