Produžen kolektivni ugovor Pošta Srbije

Rok važenja Kolektivnog ugovora za Javno preduzeće "Pošta Srbije" produžen je do 3. februara sledeće godine.

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 21.01.2021.

12:03

Produžen kolektivni ugovor Pošta Srbije
Foto: EPA EFE SASA STANKOVIC

To se navodi u Sporazumu koji je objavljen u Službenom glasniku.

Kako se dodaje, Sporazum su potpisali v.d. direktor "Pošta Srbije" Mira Petrović, predsednik Sindikata PTT Srbije kao reprezentativnog u tom javnom preduzeću Radoje Ðermanović, a za Vladu Srbije ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić.

Kolektivni ugovor čija važnost je produžena potpisan je januara 2018. godine na rok važnosti od tri godine, a tada je bio plod pregovaranja i sindikata PTT Nezavisnost.

Pošta Srbije ima blizu 15.000 radnika, sa preko 1,9 hiljada pristupnih tačaka i blizu 3,6 dostavnih rejona, kao i tradiciju dugu 180 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

7 d

Podeli: