Telekom: Jasno da vlasnici N1 televizije nisu želeli dogovor

Odgovor na ponudu Telekoma Srbija da emituje N1 kanal besplatno pokazuje da vlasnik N1 televizije zapravo nije ni bio spreman na dogovor, saopštio je Telekom.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 31.01.2020.

15:22

Telekom: Jasno da vlasnici N1 televizije nisu želeli dogovor
Foto: Getty images/Adam Berry

"Na logičan poslovni predlog Telekoma Srbija da nam vlasnik N1 televizije dozvoli da besplatno emitujemo njegov kanal do postizanja konačnog dogovora, odgovor sa njihove strane je prekid pregovora", navedeno je u saopštenju Telekoma Srbije.

U saopštenju se podseća da je Telekom predložio da N1 emituje u četiri puta više domaćinstava, nego što je to bio slučaj do 17. januara, iako im je vlasnik tog kanala isključio sve kanale, uključujući N1 i Sport klub kanale.

U saopštenju se takođe ističe da Telekom Srbija neće i ne može da pristane na cene.

Prethodno se saopštenjem oglasila Junajted grupa i objavila da prekida pregovore s Telekomom Srbije o emitovanju njenih programa.

Ranije danas Vladimir Radomirović, predsednik Udruženja novinara Srbije, poručio je da očekuje da Junajted grupa što pre odgovori na ponudu Telekoma.

Naime, Telekom Srbija je zatražio da mu se omogući besplatno emitovanje televizije N1 na svim njenim kanalima, čime bi čak 800.000 domaćinstava moglo da gleda ovu televiziju.

"Mislim da je dobro da postoji televizija koja je kritički nastrojena prema vlasti i da je potrebno da takvu televiziju gleda što više ljudi, što bi se postiglo ukoliko Telekom preko svih operatera emituje N1. Očekujem da Junajted grupa što pre odgovori na tu ponudu da bi što više građana dobilo priliku da gleda N1", kazao je Radomirović za Kurir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: