Stan u BG i za male pare: Sa 150 EUR birate

Život u prestonici nije jeftin, a jedan od većih troškova predstavlja iznajmljivanje stana u Beogradu.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 07.02.2018.

13:07

Stan u BG i za male pare: Sa 150 EUR birate
Foto: Thinkstock

Pored lokacije, presudnu ulogu u odabiru stana ima i cena, naročito ukoliko vam je budžet ograničen.

Na sajtu Moj Kvadrat u ponudi je veliki broj stanova širom Beograda, cene su različite, a mogu da biraju čak i oni koji za stan ne mogu da izdvoje više od 150 evra.

Prvo što pomislite jeste da za ovaj iznos možete pronaći samo stan na periferiji grada. Da to nije slučaj pokazuje oglas u kome se izdaje stan od 47 kvadratnih metara na Voždovcu u Ulici vojvode Stepe po ceni od 150 evra. Reč je o jednoiposobnom stanu koji se sastoji od četiri prostorije.
Foto: Screenshot/MojKvadrat
Na Voždovcu možete pronaći i nešto manji stan od 20 kvadratnih metara po ceni od 130 evra u Vitanovačkoj ulici. Stan se nalazi u visokom prizemlju i odmah je useljiv.
Foto: Screenshot/MojKvadrat
U ponudi je i stan od 35 kvadratnih metara na Zvezdari, a za ovaj polunamešteni stan potrebno je izdvoijiti 140 evra. Ovaj stan je idealan za jednu osobu ili studente.
Foto: Screenshot/MojKvadrat
Na Zvezdari, tačnije u Mirijevu možete iznajmiti stan od 30 kvadratnih metara po ceni od 120 evra. Kako se navodi u oglasu, opremljen je osnovnim nameštajem za mladi bračni par, nalazi se u prizemlju zgrade i ima centralno grejanje.

Malo dalje od centra, u Borči, u opštini Palilula, možete pronaći stan od 35 kvadratnih metara za 130 evra mesečno. Reč je o polunameštenom, novom stanu koji je odmah useljiv.
Foto: Screenshot/MojKvadrat

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: