Mali: Terazije ili Mladenovac - mora da bude isto

U Sopotu je u poslednje tri i po godine izgrađeno 30 kilometara novog asfalta, izjavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 06.10.2017.

12:27

Mali: Terazije ili Mladenovac - mora da bude isto
Foto: Tanjug, arhiva

Kako je rekao, važno je nastaviti sa radovima da bi građani svih gradskih opština imali isti životni standard

Mali je obilazeći Ustaničku ulicu u Sopotu, koja je nedavno dobila novih 1.600 metara asfalta, poručio okupljenim građanima da je gradska vlast za Sopot izdvojila više od 100 miliona dinara kapitalnog budžeta ove godine, kako bi se i dalje "gradilo i radilo".

"Bez obzira da li naši građani žive u Mladenovcu, Sopotu ili na Terazijama, kvalitet života mora da bude isti za sve", rekao je Mali.

Gradonačelnik je podsetio da je u Sopotu u poslednje tri i po godine urađeno 30 kilometara novog asfalta, a samo u 2017. broj uređenih kilometara biće 16 ili 17.

Prošle godine, kaže Mali, napravljeno je i pet kilometara novih vodovodnih cevi i jedan novi bunar.

"Ove godine biće još tih cevi, radiće se kanalizacija, vodovod, imfrastruktura, asfalt - to su prioriteti i za nas i za građane Sopota", ističe gradonačelnik.

Saradnju sa opštinom Sopot Mali ocenjuje kao "nikad bolju" i poručuje da novca u budžetu za ovakve stvari ima.

Predsednik opštine Sopot Živorad Milosavljević kaže da je Ustanička samo jedna od ulica koja je uređena a da je posebno dobro to što je kroz iizgradnju saobraćajnica koje gradi Beograd put, zaposleno i domaće komunalno preduzeće Sopot koje radi pripremu saobraćajnica.

Milosavljević se saglasio sa gradonačelnikovim rečima da je saradnja GO Sopot sa gradskom upravom na visokom nivou i dodao da je rezultat toga asfaltiranje mnogo vise kilometara nego sto je planirano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: