Region

Četvrtak, 07.12.2023.

11:10

Foker Montenegro erlajnsa završava u Srbiji?

Stečajni upravnik Montenegro erlajnsa Milan Radulović izabrao je najpovoljnije ponude za kupovinu dva aviona foker i četiri avio-motora.

Izvor: Aviopress.rs

Foker Montenegro erlajnsa završava u Srbiji?
Ilustracija: Shutterstock/OPIS Zagreb

Kompanija Hashtag iz Topole iz Srbije dala je najpovoljnije ponude za foker F 100 vazduhoplov 40 – AOP od 145.000 evra i za četiri motora 705.000 evra.

O ovoj kompaniji nema previše podataka, osim da je u Agenciji za privredne registre registrovana za nespecijalizovanu trgovinu na veliko, piše Aviopress.rs.

Za drugi avion foker F 100 vazduhoplov – AOL najpovoljniju ponudu, 85.000 evra, dala je holandska kompanija Erlajn flit suport (Airline Fleet Support, AFS), koja se, prema podacima sa njihovog sajta, između ostalog, bavi lizingom.

Ova kompanija bila je zainteresovana i za avio-motore, ali je dala 50.000 evra nižu cenu u odnosu na Hashtag.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propalo je; Niko nije uz Mađarsku i Slovačku

Pokušaji Mađarske i Slovačke da uključe EU u njihov spor sa Ukrajinom su propali pošto je Evropska komisija (EK) obustavila zahtev te dve zemlje upućen Kijevu da odustane od sankcija koje je nedavno uveo ruskoj naftnoj kompaniji "Lukoil".

19:41

25.7.2024.

1 d

Podeli: