Komšije uvode nove avio-linije: Evo gde će se leteti iz Podgorice i Tivta

Krajem ovog meseca, od 23. februara, biće otvorena linija za Krakov, nakon čega će se iz Podgorice leteti za Dablin, Poznanj, Zagreb, Kijev i Lisabon,

Region

Izvor: B92

Utorak, 04.02.2020.

12:15

Komšije uvode nove avio-linije: Evo gde će se leteti iz Podgorice i Tivta
Foto: B92, Darja Balšiæ

Kako kaže direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić, sve veći broj linija koje se otvaraju sa najprestižnijim avio-kompanijama doprinosi atraktivnosti Crne Gore kao turističke destinacije.

"Ne manje važna je i činjenica da naši građani, zahvaljujući prvenstveno dobrim ugovorima koje sklapamo sa lou-kost kompanijama, imaju mogućnost da češće jeftino putuju i time unapređuju svoj lični i profesionalni život", istakao je Orlandić, prenosi Bankar.

Naglasio je da su, prema prvim statistikama, Aerodromi Crne Gore u januaru opslužili 17 odsto više putnika nego u istom periodu 2019. godine.

"Skoro 15.000 putnika više daje nam za pravo da verujemo da će ovo biti izuzetna godina za Aerodrome Crne Gore. Osim rasta broja putnika, porastao je i broj aviona koji su saobraćali sa podgoričkog i tivatskog aerodroma, a ove dve vazdušne luke uskoro će biti povezane i sa novim destinacijama", zaključio je Orlandić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

8 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: