Srbija

Ponedeljak, 29.01.2018.

18:33

"Ukidanje subvencija za stočarstvo pogubno"

Član Predsedništva SNS Branislav Nedimović obišao je poljoprivredna gazdinstva u selima Čibutkovica, Barlizovica i Dudovica kod Lazarevca.

Izvor: B92

Foto: Thinkstock

On j obišao i Farmu krava Popadić kod Sopota, gde je sa poljoprivrednicima razgovarao o podsticajima u poljoprivredi, zdravstvenoj zaštiti životinja i budućim ulaganjima vlasti na čelu sa SNS.

Kako je saopšteno, Nedimović je u naseljima Čibutkovica, Barzilovica i Dudovica razgovarao sa pčelarima i stočarima i istakao da je razvoj ovih grana poljoprivrede prioritet, te dodao da bi ukidanje subvencija za stočarstvo bilo pogubno za dalji razvoj poljoprivrede.

On je naveo da SNS pokušava da na konkretnim primerima i kroz direktan razgovor sa građanima rešava probleme.

"Jako je važno što postoji jasna konekcija između države, grada Beograda i gradskih opština i želja i volja da se ljudima pomogne. Ovi ljudi žele da podrže listu 'Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!', jer mi dajemo podršku njima, kroz finansijska sredstva od 175 miliona koje izdvaja grad Beograd", rekao je Nedimović.

On je razgovarao i sa porodicom Popadić koja u Nemenikućama kod Sopota ima farmu koja na dnevnom nivou proizvodi 250 litara mleka za "Imlek".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Svet

Uvode novu novčanicu: Inflacija uzima danak

Zbog dramatičnog skoka inflacije u Argentini poslednjih meseci vlada u Buenos Ajresu povećala je veličinu svoje najveće novčanice u opticaju sa 5.000 na 10.000 pezosa, koja vredi oko 10 dolara.

14:39

9.5.2024.

1 d

Podeli: