Novi nivo kripto ludila: Za dan 500%, evo zašto

Kripto ludilo upravo je dobilo novu dimenziju. Na talasu neverovatnog skoka bitkoina, jedna kompanija promenila je ime.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.12.2017.

18:05

Novi nivo kripto ludila: Za dan 500%, evo zašto
Foto: Thinkstock

Akcije kompanije Long Island Iced Tea skočile su neverovatnih 500 odsto pošto se kompanija rebrendirala u Long Blockchain.

To je poslednji u nizu sada već dnevnih fenomena na tržištu kapitala, kao posledica toga što male i opskurne kompanije preorjentišu svoj fokus na raznorazne aspekte manije koja je eskalirala zajedno sa skokom bitkoina od 1.600 odsto ove godine.

Long Blockchain, čiji se biznis zasniva na prodaji bezalkoholnih napitaka, sada navodi da će sada pokušati da nađe partnere ili investira u kompanije koje razvijaju blokčejn tehnologiju.

Kao i brojne nedavno krštene kripto kompnije, a spisak uključuje bivše proizvođače sokova, sportskih grudnjaka i nameštaja, Long Blockchain do sada nije učinio mnogo na razvoje svoje aspiracije. Nema ugovor ni sa jednom blokčejn kompanijom i navodi da “nema grarancije da će se konačni sporazum sa takvim kompanijama ili bilo kojim drugim entitetom na kraju izvršiti”.

Kompanija je zakupila domen www.longblockchain.com i nastaviće da posluje kao proizvođač napitaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: