COCA-COLA HBC otvorila konkurs za NAJBOLJE BUDUĆE MENADŽERE

„Najbolji rukovodilac je onaj koji ima dovoljno smisla da izabere dobre ljude da urade ono što on hoće, ali i dovoljno samokontrole da se ne meša dok to rade“, reči su Teodora Ruzvelta, 26. predsednika SAD. Zapravo, itekako je poenta u tome koje ljude izaberete i kako ih vodite. Menadžer je ključni „šraf“ u organizacionoj mašini. Menadžer je osoba koja usklađuje kratkoročne i dugoročne ciljeve sa misijom i vizijom kompanije. On delegira zadatke zaposlenima, ali služi i kao njihov mentor, sudija i inspiracija.

Podeli
Foto: COCA-COLA
Foto: COCA-COLA

U želji da „proizvede“ najbolje menadžere, Coca-Cola HBC Srbija već drugu godinu za redom, organizuje program koji ima za cilj da osnaži mlade, talentovane diplomce da započnu svoju karijeru, kao i da ih transformišu u sledeću generaciju lidera i menadžera.

U pitanju je RISE management trainee program, vodeći program kompanije Coca-Cola HBC Srbija, koji spaja jedinstvene kvalitete i veštine praktikanata, a sve u kombinaciji sa veštim i brzim okruženjem, mentorstvom vrhunskih lidera i međunarodnom zajednicom. RISE program predstavlja rad sa punim radnim vremenom i traje dve godine, gde se polaznici postepeno upoznaju sa radom u FMCG industriji i radom u kompaniji poput Coca-Cole HBC Srbija.

Foto: COCA-COLA
Foto: COCA-COLA

„Smatram da je RISE management trainee program odlična prilika za mlade koji imaju veliku želju da uče, rade i razvijaju se u korporativnom okruženju, uz veliku podršku kolega i mentora. Svoju karijeru započela sam u Coca-Cola Hellenic kompaniji, u odeljenju za kontrolu kvaliteta, gde trenutno osećam potpunu prednost dinamičnog i izazovnog poslovnog okruženja“, reči su Nade Pejović, polaznice RISE programa.

RISE management trainee namenjen je svim studentima četvrte godine, apsolventima, diplomcima, kao i polaznicima master studija akreditovanih Univerziteta u Srbiji. Konkurs za polaznike otvoren je u periodu od 24. aprila do 25. maja na https://riseprogram.rs/

PR

Prvi put na Balkanu - Sajam kineskih proizvoda

U periodu 24-26. maj, u Belmax Centru u Beogradu, održava se “Sajam kineskih proizvoda” na kojem će preko 60 vodećih кompanija – izlagača iz kineske provincije Džeđang imati priliku da predstavi svoje proizvode iz oblasti građevinskih i dekorativnih materijala, elektronike i elektrotehnike, rasvete, mašina i prateće opreme.

biz: pr četvrtak 17.05. 10:01 Komentara: 0

Koje “Cutting-Edge” tehnologije koriste programeri u Srbiji?

Ne tako davno počela je priča Symphony-ja u Srbiji otvaranjem prvog razvojnog centra u Beogradu, koji ove godine slavi svoju drugu godišnjicu i brojne uspehe ostvarene u dosadašnjem radu. Krajem prošle godine Srbija je dobila još jedan Symphony razvojni centar otvoren u Novom Sadu, gde broj zaposlenih svakim mesecom raste, baš kao i broj zanimljivih projekata na kojima talentovani inženjeri imaju priliku da rade.

biz: pr ponedeljak 7.05. 09:36 Komentara: 0

Besplatna e-knjiga “Kako trgovati cenom kriptovaluta“

Tržište kriptovaluta naglo je palo od početka ove godine, što je navelo mnoge da se upitaju da li je ovo dokaz da je došlo do pucanja mehura. Jedni smatraju da će vrednost kriptovaluta nastaviti da pada, dok drugi tvrde da je u pitanju dobrodošla korekcija na tržištu i da će kratkoročno i srednjeročno digitalne valute ponovo dobiti na vrednosti. Ko je u pravu?

biz: pr četvrtak 3.05. 09:40 Komentara: 0
strana 1 od 30 idi na stranu