COCA-COLA HBC otvorila konkurs za NAJBOLJE BUDUĆE MENADŽERE

„Najbolji rukovodilac je onaj koji ima dovoljno smisla da izabere dobre ljude da urade ono što on hoće, ali i dovoljno samokontrole da se ne meša dok to rade“, reči su Teodora Ruzvelta, 26. predsednika SAD. Zapravo, itekako je poenta u tome koje ljude izaberete i kako ih vodite. Menadžer je ključni „šraf“ u organizacionoj mašini. Menadžer je osoba koja usklađuje kratkoročne i dugoročne ciljeve sa misijom i vizijom kompanije. On delegira zadatke zaposlenima, ali služi i kao njihov mentor, sudija i inspiracija.

Podeli
Foto: COCA-COLA
Foto: COCA-COLA

U želji da „proizvede“ najbolje menadžere, Coca-Cola HBC Srbija već drugu godinu za redom, organizuje program koji ima za cilj da osnaži mlade, talentovane diplomce da započnu svoju karijeru, kao i da ih transformišu u sledeću generaciju lidera i menadžera.

U pitanju je RISE management trainee program, vodeći program kompanije Coca-Cola HBC Srbija, koji spaja jedinstvene kvalitete i veštine praktikanata, a sve u kombinaciji sa veštim i brzim okruženjem, mentorstvom vrhunskih lidera i međunarodnom zajednicom. RISE program predstavlja rad sa punim radnim vremenom i traje dve godine, gde se polaznici postepeno upoznaju sa radom u FMCG industriji i radom u kompaniji poput Coca-Cole HBC Srbija.

Foto: COCA-COLA
Foto: COCA-COLA

„Smatram da je RISE management trainee program odlična prilika za mlade koji imaju veliku želju da uče, rade i razvijaju se u korporativnom okruženju, uz veliku podršku kolega i mentora. Svoju karijeru započela sam u Coca-Cola Hellenic kompaniji, u odeljenju za kontrolu kvaliteta, gde trenutno osećam potpunu prednost dinamičnog i izazovnog poslovnog okruženja“, reči su Nade Pejović, polaznice RISE programa.

RISE management trainee namenjen je svim studentima četvrte godine, apsolventima, diplomcima, kao i polaznicima master studija akreditovanih Univerziteta u Srbiji. Konkurs za polaznike otvoren je u periodu od 24. aprila do 25. maja na https://riseprogram.rs/

PR

Trgovanje cenom Kriptovaluta dostupno u Srbiji

U APRILU 2010. godine cena jednog Bitcoina iznosila je 0,003 dolara, dok je danas cena jednog Bitcoin-a preko 6500 dolara. Ko je pre osam godina uložio 100 dolara u Bitcoin, danas bi vrednost njegovog poseda ove valute vredela više od 200 miliona.

PR četvrtak 5.07. 10:00 Komentara: 3

Šta je potrebno za uspešnu karijeru u Srbiji?

Ovo je često pitanje koje postavljaju oni koji su na početku karijere ali i oni koji već uveliko na njoj rade, ali ne dostižu željeni pravac. Ko je merodavniji da ove savete daje od kompanije koja već 50 godina uspešno posluje u našoj zemlji, poznata je po tome da kontinuirano ulaže u mlade upravo u domenu razvoja njihovih poslovnih karijera i neguje vrednosti koje, prema rezultatima Infostud-ovog istraživanja, mladi prepoznaju kao najpoželjnije kod poslodavaca. Govorimo o kompaniji Coca-Cola HBC Srbija u kojoj smo od troje zaposlenih dobili odgovore koji mogu biti svojevrsna smernica za sve koji je još uvek traže, a vodi do uspešne karijere.

PR utorak 3.07. 09:00 Komentara: 6
strana 1 od 5 idi na stranu