Zlatan se za rođendan počastio spektakularnim automobilom FOTO

Popularni fudbaler pohvalio se svojim pratiocima na društvenim mrežama novim Ferrarijem SF90 Spider.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.10.2021.

10:03

Default images

Zlatan Ibrahimović proslavio je jubilarni, 40. rođendan. Šta je sve od poklona dobio - nije poznato, ali zna se šta je poklonio samom sebi.

Popularni Ibra obavestio je svoje pratioci na društvenim mrežama da je kupio SF90 Spider, najsnažniji Ferrari u istoriji koji može da se vozi po javnim saobraćajnicama.

SF90 Spider je plug-in hibridni Ferrari, a pokreće ga 4.0 V8 tvin-turbo motor, uz pomoć tri elektromotora, pri čemu samo turbo-benzinac proizvodi780 KS i 800 Nm obrtnog momenta. Elektromotori isporučuju dodatnih 220 konjskih snaga.
Ferrari Monza SP2 (Foto: Ferrari promo)
Podsećamo, Ibrahimović, koji važi za velikog zaljubljenika u supersportske automobile, poklonio je sebi moćne mašine i za 38. i za 39. rođendan.

Pre dve godine kupio je Ferrari Monza SP2 za, navodilo se tada, 2 miliona dolara, a 2020. je postao vlasnik Porschea 911 Targa 4S Heritage Design Edition.

Ranije je švedski fudbaler viđen za upravljačem Lamborghinija Urus, a poseduje ili je posedovao i Ferrari Enzo, Audi S8, Lamborghini Gallardo, Maserati GranTurismo, Porsche 918 Spyder...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: