Još jedna žrtva pandemije: Otkazan "Goodwood Festival Of Speed"

Tradicionalna automobilska manifestacija održava se svake godine početkom leta u Gudvudu u Engleskoj.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 18.06.2020.

18:00

Još jedna žrtva pandemije: Otkazan
Screenshot YouTube

Posle otkazivanja velikih međunarodnih sajmova automobila u Detroitu, Njujorku i Ženevi, stigla je vest da ove godine neće biti ni čuvenog "Festivala brzine" u Gudvudu.

Iako je prvobitno planirano da se "Goodwood Festival Of Speed" odloži za kasno leto ili ranu jesen, organizatori su shvatili da festival ipak neće moći da održe ove godine zbog propisanih mera fizičkog distanciranja u Velikoj Britaniji.

"Gudvud se oduvek ponosio organizacijom najboljih mogućih događaja, a uz mere koje su potrebne za borbu protiv virusa, i koje ostaje na snazi, ne bi bilo moguće održati ovogodišnji Festival na način da svi učesnici i posetioci uživaju u njemu", saopštili su organizatori.

Otkazivanjem ovogodišnjih automobilskih manifestacija u Gudvudu, organizatori dolaze u tešku finansijsku situaciju, o obzirom da će izostati prihodi kako od učesnika, tako i od publike.

Zato su iz organizacije apelovali na dugogodišnje fanove Festivala da im pomognu novčanim prilozima da prebrode krizu u kojoj će se naći zbog pandemije koronavirusa.

Posetioci koji su već kupili ulaznice za ovu godinu, moći će da ih vrate i da dobiju svoj novac nazad ili da ih iskoriste naredne godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: