Suzuki predstavio ponudu za auto-salon u Beogradu

Japanski proizvođač na ovogodišnjem salonu u Beogradu izlaže devet automobila, a svi Suzukijevi modeli koji će biti predstavljeni na ovoj auto-izložbi odmah su dostupni za isporuku.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 15.03.2018.

15:02

Suzuki predstavio ponudu za auto-salon u Beogradu
Suzuki Swift - ilustracija (suzuki-presse.de)

Na ovogodišnjem auto-salonu prodavac i serviser Suzuki automobila i motocikala, beogradski Euro Sumar predstaviće ponudu svojih automobila u hali 1.

Za razliku od prošle godine, kada pojedini modeli nisu imali ni cene ni tačne rokove isporuke, sada će svi eksponati biti dostupni za isporuku odmah po okončanju finansijskih formalnosti.

"Na Beogradskom sajmu predstavljamo aktuelnu ponudu, u nekoliko zanimljivih kombinacija – i pogona i opreme", izjavio je Andrija Đurašević, menadžer prodajnog i marketing odeljenja Euro Sumara.

"Na štandu će biti i atraktivna verzija vozila S-Cross, sa malim ali vrlo agilnim trocilindarskim benzinskim BoosterJet motorom, pogonom na prednje točkove i automatskim šestostepenim menjačem."
Suzuki Ignis- ilustracija (suzuki-presse.de)
"Na istom mestu publika će moći da vidi i dve verzije Ignisa, obe s pogonom na prednje točkove, ručnim petostepenim menjačem i motorom od 1.2 litra. Skrećemo pažnju na verziju Premium, mada je sasvim izvesno da će interes vladati i za Ignis u varijanti Elegance", kažu Euro Sumaru.

Isto važi i za novu generaciju modela Swift, koji na sajam stiže sa istim benzinskim motorom i menjačem kao i Ignis, ali i u opciji s 1.0 BoosterJet pogonskim agregatom.

Suzuki Baleno biće izložen u verziji sa opremom Elegance i istim motorom i menjačem kao i prethodna dva modela.

SUV model Vitara biće zastupljen u dve varijante: 1.6 Special Edition sa pogonom na prednje točkove i petostepenim ručnim menjačem, i 1.4 S sa pogonom na sva 4 točka i šestostepenim automatskim menjačem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: