Škoda predstavlja novi SUV do kraja godine?

Kako će izgledati novi Škodin SUV sa sedam sedišta mogli bismo da saznamo pre isteka 2015. Vozilo za koje se u javnosti spekuliše da će se zvati Snowman ili Polar, trebalo bi da bude predstavljeno u Češkoj do kraja godine, dok će se svetska premijera najverovatnije dogoditi na auto-salonu u Ženevi 2016.

Podeli

Novi SUV koristiće modifikovanu MQB platformu na kojoj je baziran i Superb treće generacije, dok će dizajn vozila biti sličan budućoj Škodi Superb Combi.

Škodin sedmosed sa povišenim odstojanjem od tla trebalo bi da bude dugačak oko 4,6 m.

SUV će standardno imati 5 sedišta, a dodatni, treći red biće dostupan kao doplatna opcija. S obzirom na najavljenu dužinu vozila, poslednja dva sedišta najverovatnije će biti dovoljna samo za smeštaj dece.

Automobil će standardno biti ponuđen sa prednjim pogonom, dok će modeli sa bogatijom opremom i snažnijim motorima imati pogon na sva 4 točka.

Veruje se da novi SUV neće biti samo još jedan "urbani terenac" već da će, barem u verziji 4x4, imati solidne terenske karakteristike.

Na fotografijama možete videti mogući dizajn novog Škodinog SUV prema sajtu DesignRM, kao i testni prototip sa modifikovnom karoserijom modela Yeti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 45 idi na stranu