Automobili

Četvrtak, 06.10.2022.

09:30

Prodaje se neodoljivi BMW M3 Coupe E46

Jedan od modela zbog kojih ovaj brend obožavaju istinski zaljubljenici u vožnju je svakako M3, posebno onaj iz E46 generacije.

Izvor: B92

Prodaje se neodoljivi BMW M3 Coupe E46
Foto: Bring-A-Trailer

Dvadesetogodišnji "sportista" je skoro nestao sa puteva, a ako naiđete na nekoliko primeraka, to je umoran automobil koji vapi za skupom restauracijom.

Međutim, ponekad se na prodaju nađe i dobro očuvan primerak, čak i besprekoran, kakav smo samo sanjali dok se nije pojavio na aukciji.

Nudi ga Bring-A-Trailer, BMW M3 Coupe iz 2002. godine. Savršeno očuvan primerak je do danas prešao nešto više od 24.000 km.

Naravno, kombinacija uključuje pogon na zadnje točkove i šestostepeni manuelni menjač, koji su profesionalci Enthusiast Auto Group iz Sinsinatija naknadno ugradili 2020.

Izmene uključuju broj većih felni (19"), a vozilo dolazi sa apsolutno čistim rekordom bez i najmanje mrlje.

Pre nego što pogledate automobil koji bi mogao da vas osvoji harmoničnim dizajnom i savršeno čistim enterijerom, recimo da je to prilično redak primerak u Laguna Secca plavoj boji.

A sada cena. U 2020. godini automobil sa nešto manje pređenih kilometara prodat je za 35.250 USD, a sada je dostigao iznos od 47.500 USD. Nije mnogo za jedan od najpoželjnijih delova istorije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: