Srbija je svet: Održan prvi "Cars & Coffee" u našoj zemlji FOTO

Cars & Coffee je koncept koji ujedinjuje vlasnike i zaljubljenike u klasične, egzotične i modifikovane automobile na jedinstvenom skupu čiji je cilj druženje pod okriljem zajedničke strasti.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.05.2019.

13:15

Srbija je svet: Održan prvi
Foto: Vojislav Vujaniæ

U nedelju 19. maja, u organizaciji portala Autoslavia.com i Bud3.net, održan je prvi Cars & Coffee skup u Srbiji.

Cars & Coffee je događaj koji na prvo mesto stavlja ljude i događaj/skup na kom automobil vredi tačno onoliko koliko ga njegov vlasnik voli. Tako, među automobilima učesnika skupa našli su se i narodni Yugo i ekskluzivni Porsche, i maleni Mini i gigantski Cadillac.
Foto: Vojislav Vujaniæ
Pionirski Cars & Coffee počeo je na Lukoil pumpi na autoputu E-70 u jutarnjim časovima uz trideset odabranih vozila i njihovih posada, a na kafi i doručku pridružile su se zlatne odbojkašice, reprezentativke Srbije i aktuelne svetske i evropske šampionke.

U jedanaest časova, kolona se zaputila na privatni deo događaja u Kaštelu Ečka nadomak Zrenjanina. Učesnici skupa ugošćeni su na ručku u jednom od najlepših vojvođanskih kaštela, provevši sunčano popodne u prostranom vrtu ovog zdanja punog istorije.
Foto: Vojislav Vujaniæ
Sa početkom u 16:30, zrenjaninski Trg slobode bio je mesto javne izložbe ovih zanimljivih i jedinstvenih automobila.

Tom prilikom, građani Zrenjanina imali su priliku da sa gostima razmene iskustva i sa njima podele svoju automobilsku ljubav.
Foto: Vojislav Vujaniæ
Uz kafu i razgovore o automobilskoj strasti koja nas sve pokreće, stvaramo novu generaciju zaljubljenika u automobile kojoj nije bitno ni koji je automobil noviji, ni koji je stariji, skuplji, niti brži.

Bez ikakvih predrasuda, na prvom Cars & Coffee skupu, kao i na svakom sledećem koji će biti održan, ljubav i prijateljstvo bile su jedine vrednosti koje se neguju.

Više fotografija sa ovog događaja pogledajte u Galeriji.
Foto: Vojislav Vujaniæ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

17 h

Podeli: