Mercedes predstavio GLE sa 435 KS FOTO

Nemački premijum gigant Mercedes predstavio je model GLE 53 koji raspolaže sa 435 KS.

Izvor: B92

Sreda, 27.02.2019.

16:15

Mercedes predstavio GLE sa 435 KS FOTO
Foto: Mercedes

Mercedes-AMG GLE 53 4Matic+ pokreće 3,0-litarski redni "šestak" sa turbopunjačem i hibridnom tehnologijom (električni superpunjač i integrisani starter generatora) koja podiže snagu na 435 KS i 520 Nm.

Uparen sa devetobrzinskim automatskim menjačem sa torque vektoring sistemom ovaj SUV ubrzava iz mesta do 100 km/h za 5,3 sekundi uz maksimalnu brzinu 250 km/h.
Foto: Mercedes
GLE 53 je sličan standardnom modelu, ali ga je Mercedes osvežio Panamericana rešetkom sa nizom od 15 vertikalnih letvica.

Mercedesov SUV stiže sa vazdušnim vešanjem s aktivnom stabilizacijom u krivinama, a vozači mogu da braju oblike vožnje između Comfort, Sport, Sport+ i Sand kako bi prilagodili vešanje.
Ova verzija GLE ima i mogućnost poevćanja rastojanja od tla za 55 milimetara.

U unutrašnjosti se ističe imitacija kože i crvenog mikrofibera, sa dva MBUX multimedijalna ekrana, aluminijumskim ukrasima, sportskim sedištima sa većim pojasevima.
Foto: Mercedes
Uz doplatu je moguća prava koža i detalji od ugljenih vlakana, kao i treći red sedišta.
Foto: Mercedes
Foto: Mercedes
Foto: Mercedes

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: