Ferrari ispunjava svaku želju: Kupac tražio sedišta presvučena džinsom FOTO

Ferrari SF90 Stradale Asseto Firoano, plug-in hibird sa 1.000 KS, opremljen je sedištima od džinsa a istim materijalom presvučena je i komandna tabla automobila.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 17.04.2022.

11:29

Ferrari ispunjava svaku želju: Kupac tražio sedišta presvučena džinsom FOTO
Foto: Ferrari Fort Lauderdale

Izgleda da je Ferrari spreman na razne kompromise kako bi udovoljio željama bogate klijentele, pa je i džins uvrstio u svoju ponudu personalizovane opreme. I zaista, taj materijal postoji u katalogu Ferrarijevih dekoratera, koji su jedan SF90 Stradale opremili neobičnim materijalom nazvanim Kuroki Superstone Bleach Denim.

Ovaj primerak naručio je kupac iz Amerike, a neobični Ferrari snimljen je u salonu u Fort Loderdejlu, na Floridi. Budući vlasnik je za ovako opremljen automobil izdovjio nešto više od 500.000 dolara.

A ako mu džins jednog dana dosadi, dobar vest je da se uvek može vratiti koži ili alcantari, kao tradicionalnom izboru materijala u Ferrarijevoj unutrašnjosti.
Foto: Ferrari Fort Lauderdale
Ferrari SF90 Stradale Asseto Firoano je plug-in hibird sa 1.000 KS, u čijem je srcu turbopunjeni 4.0 V8 sa 780 "konja" (573 kW) i 800 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Italiajanski proizvođač je dodao još tri elektromotora, koji zajedno proizvode 220 KS (162 kW). Dva elektromotora pokreću prednju, a treći zadnju osovinu.
Foto: Ferrari Fort Lauderdale
Električni agregati napajaju se strujom iz litijum-jonskih baterija kapaciteta 7,9 kWh. Snaga se na sva 4 točka prenosi putem 8-brzinskog automatizovanog menjača sa duplim kvačilom.

Prevedeno u brojeve, performanse su sledeće: automobil od 0 do 100 km/h ubrzava za 2,5 s, a 0-200 km/h stiže za samo 6,7 s. Maksimalna brzina je 340 km/h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: