Beba ispala iz automobila, majka nastavila da vozi VIDEO

Dvogodišnje dete bilo je vezano u dečjem sedištu koje nije bilo pričvršćeno za sedište u automobilu.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 17.01.2019.

09:15

Beba ispala iz automobila, majka nastavila da vozi VIDEO
Screenshot YouTube

Kamera sa komandne table jednog kamioneta zabeležila je šokantan prizor u gradu Mankato u Minesoti. Na snimku se vidi kako kroz zadnja vrata automobila u pokretu ispada dečje sedište sa bebom u njemu.

Vozač kamioneta odmah je zaustavio svoje vozilo i izašao da pomogne bebi i upozori vozače automobila iz suprotnog smera. Pokušao je i da signalizira ženi iz čijeg automobila je dete ispalo da se zaustavi, ali je ona samo produžila dalje očigledno nesvesna onog što se dogodilo.

Pogledajte video: Na sreću, dete je zahvaljujući sigurnosnom sedištu u kome se nalazilo prošlo bez povreda, a majka se kasnije vratila po bebu.

Policija je saopštila da je beba bila propisno vezana, ali da dečje sedište nije bilo pričvršćeno za zadnje sedište automobila.

Međutim, ostaje nejasno kako su se zadnja vrata na vozilu otvorila u trenutku kada je automobil na krivini skrenuo udesno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: