Čukanje najskupljih: Bugatti Veyron udario u LaFerrari

Dodatna opreznost prilikom manevrisanja na malom parking prostoru nije na odmet, bilo da vozite auto vredan par hiljada ili par miliona evra. Naročito ako je u pitanju ovo drugo.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 21.04.2015.

09:10

Default images

U incidentu koji je snimljen ispred luksuznog hotela "George V" u Parizu učestvovala su dva superautomobila koja spadaju među najskuplje modele na svetu.

Jedinstveni Bugatti Veyron Gran Sport L'Or Blanc koji košta 2,3 miliona evra bio je stešnjen između Maybacha i LaFerrarija, čija je cena 1,3 miliona evra.

U pokušaju da se isparkira, vozač Veyron nije dobro procenio odstojanje između svog vozila i skupocenog Ferrarija i došlo je do kontakta dva automobila:



Iako ukupna vrednost dva vozila prelazi 3,5 miliona evra, čini se da se vozač u Bugattiju nije previše uzbudio zbog "čukanja" s obzirom da se odvezao a da nije izašao čak ni da proveri da li su automobili oštećeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

15 h

Podeli: