Nova Fiesta prvi put pred publikom sajma u Beogradu

Na Fordovom štandu u hali 1 Beogradskog sajma biće izloženo 11 putničkih automobila iz aktuelne ponude ovog proizvođača.

Podeli
Ford Fiesta
Ford Fiesta

Na najvećoj ovogodišnjoj izložbi automobila u Srbiji, sada već tradicionalnoj manifestaciji DDOR BG Car Show, koja se pod kupolama Beogradskog sajma održava od 22. do 28. marta, ovlašćeni uvoznik, distributer i prodavac putničkih i lakih komercijalnih vozila Ford, kompanija Grand Motors, predstaviće 17 vozila.

Na štandu u hali 1 biće izloženo 11 automobila iz aktuelne Ford ponude puzničkih vozila modela Focus, C-MAX, S-MAX, Kuga, Ranger, Mondeo, Edge, EcoSport i, prvi put pred širokim auditorijumom, novu generaciju evropskog bestselera u klasi malih automobila – Fiestu.

Za debi na beogradskom auto-salonu odabrana je verzija sa 5 vrata, dizel motorom od 1.5 litara sa 85 KS i bogatim paketom opreme Business, koji, između ostalog, uključuje automatski klima uređaj, multimedijalni ekran od 8 inča sa Fordovim sistemom povezivanja SYNC 3, kožne obloge upravljača i ručice menjača, tempomat i limiter brzine, aluminijumske felne od 15 inča, kontrolu pritiska u pneumaticima, svetla za maglu sa zakretanjem, elektropreklopive retrovizore sa grejačima i dodatnim osvetljenjem, napredan bezbednosni sistem za održavanje vozila u saobraćajnoj traci, elektronsku pomoć pri kretanju uzbrdo...

Ford EcoSport
Ford EcoSport

Ispred hale 1 biće izložena Ford laka komercijalna vozila: Fiesta VAN, Custom, Courier, Connect i dve verzije automobila koji se registruju za obavljanje delatnosti, sa povratnim PDV-om – Focus N1 i Kuga N1.

Tokom ove sajamske manifestacije Grand Motors i mreža njegovih ovlašćenih servisno-prodajnih partnera vlasnicima Ford vozila nudi niz pogodnosti za sezonsku zamenu pneumatika i popuste do 15% na delove oslanjanja.

Za vlasnike Fordova starijih od četiri godine formirane su specijalne cene redovnog servisiranja i ostalih popravki, kao što su zamena svih pogonskih kaiševa, setova amortizera, setova kvačila itd.

Takođe, Grand Motorsova služba postprodaje skreće posebnu pažnju i na Motorcraft servis namenjen Ford automobilima starijim od pet godina, koji, po ceni od 9.999 dinara, uključuje detaljnu stručnu proveru vozila, zamenu filtera ulja i motornog ulja i filtera vazduha ili klime.

Ford Edge
Ford Edge

Predstojeća auto izložba u Beogradu je i prilika da se zainteresovani nezavisni serviseri upoznaju s novinom u proširenju Ford servisne mreže: prvi u regionu i za sada jedini među automobilskim markama u Srbiji, Ford je započeo realizaciju koncepta Ford Quick Lane - uvođenje u mrežu nezavisnih servisera.

Grand Motors nudi afirmisanim servisnim radionicama iz svih delova Srbije da iskoriste jedinstvenu priliku za dugoročnu saradnju sa jednim od najpoznatijih svetskih proizvođača automobila.

Za servise koji već održavaju i popravljaju Fordove automobile ovo je šansa da ozvaniče svoje usluge i da nastave da se njima bave po najvišim Fordovim standardima. Pri tome, nema prepreka za saradnju ni ako radionica održava i popravlja vozila drugih marki.

Aktuelno

Kako u samo 1 sekundi može da nam se promeni ceo život

Kad vozimo motocikl, da li zaista imamo li sad predstavu koliko traje jedna sekunda i kako u toj jednoj sekundi može da nam se promeni ceo život? Ta jedna sekunda može da nas usreći ali i da nas učini nesretnim. Možemo li ovo da imamo na umu kada "odvalimo gas do daske" i kada adrenalin prostruji kroz naše telo?

Aktuelno sreda 13.06. 12:50 Komentara: 14
strana 1 od 291 idi na stranu