Dženifer Lopez obećala milion dolara za Portoriko

Američka pevačica Dženifer Lopez, čiji su roditelji Portorikanci, obećala je milion dolara za oporavak Portorika od uragana.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.09.2017.

20:16

Dženifer Lopez obećala milion dolara za Portoriko
GettyImages

Dženifer Lopez je rekla na konferenciji za novinare da će dati novac različitim humanitarnim organizacijama kako bi pomogla Portoriku koji je pogođen uraganom Marija.

Lopez je dodala da su i njen dečko, nekadašnji bejzbol igrač Aleks Rodrigez i bivši suprug, pevač Marka Entonija takođe angažovani za pomoć Portoriku.

Uragan “Marija”, najjači koji je pogodio Portoriko u proteklih 80 godina, odneo je više od 10 života, uništio stotine domova, doveo do nestanka struje na celom ostrvu i izazvao velike poplave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: