- Vesti -

Potresan snimak Šinejd O'Konor: "Živim sama i napuštena u hotelu"

Šinejd O'Konor je podelila srceparajući snimak na Fejsbuku u kojem je otkrila da ima suicidalne misli i da živi sama u hotelu u Nju Džersiju, kao i da su svi digli ruke od nje.

Izvor: B92
Podeli
foto: youtube/screenshot
foto: youtube/screenshot

Pedesetogodišnja pevačica objavila je dvanaestominutni video-snimak na svojoj zvaničnoj strani na Fejsbuku u kojem je fanovima rekla da je prepuštena samoj sebi već dve godine, jer “njenu porodicu i Irsku nije briga“.

“Nadam se da je ovaj video pomogao. Ne meni, nego činjenici da sam ja samo jedna od milion ljudi koji su kao ja, koji nemaju resurse koje ja imam u torbici i srcu da pomognu sebi. Ja trenutno živim u hotelu na samom kraju Nju Džersija. Prepuštena sam samoj sebi. Ne postoji niko u mom životu, osim mog doktora, psihijatra, najdivnijeg čoveka na Zemlji, koji kaže da sam njegov heroj – a to je jedino što me održava u životu, činjenica da sam njegov heroj, što je prilično patetično. Mentalna bolest je kao droga – ne zanima je ko ste. A znate šta je najgore? Ni sramotu ne zanima ko ste.“

Pevačica je objasnila da je imala tri mentalne bolesti i da je čekala porodicu da joj pomogne i odvede je kući.

“Deco moja, vama je prihvatvljivo da vam majka živi u hotelu? Zar nisam vredna borbe? Džone Rejnoldse, ja sam majka tvoje dece, svega što sam ti dala... Da, pisala sam neke besne mejlove i gluposti po Fejsbuku, pa šta?“, rekla je i dodala da se dve godine njenog života vrte oko toga da zapravo ostane u životu.

Prati B92 na Viberu

Vesti

strana 1 od 3522 idi na stranu