Anđelina na udaru kritika zbog "surovog" kastinga za sirotu decu

Anđelina Džoli našla se na udaru žestokih kritika nakon što je otkriveno kako je birala decu na kastingu za film o zločinima Crvenih kmera u Kambodži.

Život

Izvor: daily mail

Petak, 28.07.2017.

17:26

Anđelina na udaru kritika zbog
Foto: Gettyimages

Rediteljka je ispričala za "Veniti fer" da je za glavnu ulogu želela dete koje je imalo težak život i zato obilazila sirotišta, cirkuse i škole u barakama u potrazi za kandidatima.

Odabrani su morali da polože test u kom su dobijali novac i zadatak da ispričaju na šta bi ga potrošili. Odmah potom im je novac oduziman.

"Srej Moč (devojčica koja je odabrana za ulogu) bila je jedino dete koje je dugo, dugo gledalo u novac. Kad je trebalo da ga vrati, bila je preplavljena emocijama. Setila se svega", rekla je Anđelina Džoli.

Kroz suze je dodala: "Kad su je pitali za šta joj je trebao novac, rekla je da joj je deda umro, a nisu imali dovoljno novca za finu sahranu".

Korisnici interneta su besno reagovali na ovaj intervju i Džolijevu nazvali "surovom", a njen kasting "šokantnim i poremećenim".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: