Slavko Kalezić u britanskom "X faktoru": Žiri iznenađen (VIDEO)

Crnogorski predstavnik na ovogodišnjoj Evroviziji Slavko Kalezić pre nekoliko dana bio je učesnik britanskog takmičarskog šou-programa "X faktor".

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 27.07.2017.

14:44

Slavko Kalezić u britanskom
Foto: Youtube Screenshot/ESCfans

Glumac i pevač Slavko Kalezić nakon učešća u našem "X faktoru“ rešio je da se oproba i u britanskom pred svetski poznatim sudijama takmičenja Šeron Ozborn, Sajmona Kauela, Luja Volša i Nikol Šerzinger.

Kako strani mediji navode, Kalezić je uspeo da impresionira žiri i prođe u naredni krug takmičenja.

Crnogorski predstavnik na Evroviziji predstavio se pesmom Bijonse "End of time“ pojavivši se u sličnom autfitu kao i na najvećem evropskom muzičkom takmičenju, naravno, s pletenicom.

Kalezić je za londonske novine izjavio da pre kraja avgusta ne sme da govori o novom poduhvatu, dok crnogorski mediji pišu da se na takmičenju pojavio na poziv Sajmona Kauela.

Iako nastup još nije emitovan, objavljen je tizer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: