Život

Subota, 05.11.2016.

12:09

Bred Pit traži zajedničko starateljstvo nad decom

Američki glumac Bred Bit zatražio je zajedničko starateljstvo nad šestoro dece s glumicom Anđelinom Džoli Pit, prema dokumentu koji je u petak podnet sudu u okviru brakorazvodne parnice.

Izvor: Beta

Bred Pit traži zajedničko starateljstvo nad decom
Foto: Tanjug / AP Photo/Mark J. Terrill

Pit je podneo zahtev u zvaničnom odgovoru na zahtev Džolijeve za razvod od 20. septembra, kojim je tražila i da dobije isključivo starateljstvo nad njihovo šestoro dece, s pravom posete za Pita.

Pit i Džolijeva su postigli privremeni sporazum o starateljstvu prema kojem Pit može da posećuje decu dok traje istraga socijalne službe zbog svađe na privatnom letu sredinom septembra kada je glumac putovao sa svojom porodicom.

U sudskom dokumentu koji je podneo Pit nema novih detalja o njihovom razvodu. Pit je naveo nepremostive razlike i 15. septembar kao datum razlaza, dan posle njegove navodne svađe s 15-godišnjim sinom Medoksom.

Andželina Džoli i Bred Pit venčali su se 2014, a zajedno su od 2004. Par ima šestoro dece, uzrasta od osam do 15 godina, od kojih je troje usvojeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

22 h

Podeli: