Film/TV 0

15.05.2024.

8:01

Gaj Riči uporedo radi na tri nova filma VIDEO

Najnoviji projekat koji priprema počinje da se snima u oktobru.

Izvor: 24sedam.rs

Gaj Riči uporedo radi na tri nova filma VIDEO
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Podeli:

Gaj Riči uporedo radi na tri nova filma: Holivudske megazvezde u svim ostvarenjima.

Poznati reditelj Gaj Riči čiji se film "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" trenutno prikazuje širom sveta uporedo radi na još tri nova projekta.

Prvi od njih je ostvarenje "Wife and Dog" koji će biti fokusiran na britansko plemstvo. Ovo je osamnaesti dugometražni film u Ričijevoj karijeri, a nedavno ga je predstavio na Filmskom sajmu u Kanu.

Detalji radnje i glumačka ekipa još nisu poznati, ali Varajeti navodi da će se reditelj u svom novom filmu vratiti u šareni, izdajnički svet britanske aristokratije, koji je istraživao u filmu i seriji "The Gentlemen".

"Wife and Dog" snimaće se u oktobru ove godine, a neke od najvećih holivudskih zvezda trenutno su u pregovorima za glavne uloge.

Riči trenutno radi na filmu "In the Grey", u kojem glume Henri Kavil i Džejk Džilenhol. Ovaj projekat je trenutno u postprodukciji, a nedavno je završio snimanje ostvarenja "Fountain of Youth" u kojem glavne uloge igraju Džon Krasinski i Natali Portman.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

21 h

Podeli: