Čubaka mama postala hit na internetu

Kendis Pejn koja je postala popularna pod nadimkom “Čubaka mama” osvojila je internet svojim simpatičnim video-snimkom na kome nosi masku Čubake.

Život

Izvor: B92

Sreda, 25.05.2016.

20:14

Čubaka mama postala hit na internetu
Foto: YouTube Screenshot

Ova žena iz Teksasa podelila je video-snimak na Fejsbuku na kome nosi elektronsku masku popularnog lika iz „Ratova zvezda“, Čubake, a za manje od 24 časa video-zapis je zabeležio više od 50 miliona pregleda. Pošto je svoj video-snimak, Čubaka mama postavila na Fejsbuku, tim povodom se oglasio i sam Mark Zakerberg koji je rekao da je pozvao Kendis da dođe u njegovu firmu jer je njen video sa maskom Čubake zabeležio više od 141 milion pregleda i postao najgledaniji lajv video na ovoj društvenoj mreži.

Čubaka mama je gostovala i u emisiji "Carpool karaoke" koju vodi Džejms Korden, a koja je dostigla rekordnu gledanost upravo kada su gostovali Kendis i reditelj Ratova zvezda Dž. Dž. Abrams.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: