Stiven Sigal: Ako hoćete, podučavaću vaše specijalce

Američki glumac Stiven Sigal, kome je danas na Alfa BK Univerzitetu u Beogradu uručen počasni doktorat, izjavio je da bi prihvatio da obučava borilačkim veštinama srpske specijalce, da će se u Srbiju sigurno vratiti, te daće ovde snimati filmove.

Život

Izvor: B92

Sreda, 02.12.2015.

14:43

Default images
Foto: Beta / Miloš Miškov

Stiven Sigal: "Mnogima smeta moje prijateljstvo sa Rusijom i Srbijom"

"Nisam dobio zvaničan zahtev, ali prihvatio bih ukoliko bih dobio ponudu da obučava srpske specijalce, rekao je Sigal odgovarajući na pitanja studenata. Dodao je da se time i inače bavi, ali i primetio da srpski "momci" iz te branše koje je video tokom posete Srbiji "sasvim dobro izgledaju".

Sigalu, koji je i instruktor borilačkih veština i jedan od najpoznatijih filmskih "tabadžija", predsednica Saveta Alfa BK Univerziteta Milanka Karić uručila je danas počasni doktorat na Fakultetu za sport u okviru tog univerziteta.

Sigal je zatim u razgovoru sa studentima rekao da će se svakako vratiti u Srbiji i da namerava da snima filmove ovde, za šta je, kaže, dobio i podršku od predsednika Tomislava Nikolića, premijera Aleksandra Vučića i gradonačelnika Beograda Siniše Malog.

"Dobio sam ogromnu podršku i to je razlog zašto mogu da kažem da ću se hiljadu posto vratiti ovde i snimati filmove", kazao je Sigal. U prepunoj sali Sigal je odgovarao na razna pitanja, pa i ona šaljiva.

Na primer, na pitanje - ko je jači vi ili Čak Noris, Sigal je rekao - Čak ima skoro 80 godina, pa procenite sami.

Sigal je potvrdio da je veliki prijatelj predsednika Rusije Vladimira Putina primetivši da su ruski i srpski narod bratski povezani.

Na pitanje kako je uspeo da postane veoma uspešan kao glumac, majstor borilačkih veština, muzičar i porodični čovek, Sigal je kazao da je sve moguće ako se neko jako trudi, kao i da se nikada ne stidi bilo čega što je do sada radio, jer je uvek davao sve od sebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

188 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: