Dikaprio prikupio 25 mil $ za očuvanje planete

Leonardo Dikaprio prikupio je više od 25 miliona dolara na dobrotvornom balu za svetske zvezde koji je sam organizovao.

Život

Izvor: people.com

Četvrtak, 24.07.2014.

22:30

Default images

Selena Gomez, Džared Leto, Bono Voks, Marion Kotijar i Robin Tik, samo su neki od poznatih koji su prisustvovali raskošnom prijemu u vinogradima Domaine Bertaud Belieu u San Tropeu.

Zvezde su priloge za očuvenje planete u iznosu od 7,500 do 130.000 dolara ostavljali na ulazu.

Dikaprio je otvorio gala veče obraćanjem u kom je naglasio da "nikad, od vremena dinosaurusa, životinjske i biljne vrste nisu nestajale tako brzo... Moramo se potruditi da očuvamo ovaj bogati biodiverzitet".

Kasnije je održana aukcija, na kojoj je Leonardova devojka Toni Garn (22) prodala Harli Dejvidson motor na kom su autogrami Martina Skorsezea i Roberta de Nira.

Zanimljivo je da su se na aukciji našle dve uloge u Dikaprijevim predstojećim filmovima, koje su postigle cenu od tri miliona dolara.

Bono Voks je prodao svoju gitaru za više od milion dolara.

Možda i najvišu cenu postigla je skulptura Demijena Hirsta, koju je američki milijarder Len Blavatnik pazario za više od šest miliona dolara.

Dikaprio velikodušno: 3 mil $ za zaštitu morskih životinja

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: