Loto milioner ne plaća alimentaciju

Pedro Kezada koji je na američkoj lutriji osvojio pemiju od blizu 340 miliona dolara, za izdržavanje deteta duguje preko 29.000 hiljada dolara.

Život

Izvor: B92

Subota, 30.03.2013.

16:27

Default images

Kezada koji ima 44 godine, osvojio je na "Pauerbol" lutriji jednu od najvećih premija u njenoj istoriji od 338 miliona dolara, a u četvrtak mu je nakon odbitka poreza na račun uplaćeno oko 152 miliona.

Ovaj Dominikanac je tiket kupio u istoj radnji u Pasaiku gde redovno kupuje tikete i pivo, a nakon dobitka je saopštio da će ostati "isti" kao i pre.

Nejasno je da li je Kezada mislio i na činjenicu da od 2009. godine nije plaćao izdržavanje za jedno od njegovih petoro dece, a dug koji se nagomilao tokom godina iznosi preko 29.000 dolara.

Kada je policija pokušala da ga pronađe na njegovoj adresi u utorak saznala je da on tu više ne živi a da je kuća oglašena na prodaju.

Portparol okružnog šerifa je izjavio da oni pokušavaju da pronađu Kezadu i da reše to pitanje i dok god se on ne pojavi postoji mogućnost eventualnog hapšenja kao i u svim sličnim slučajevima, jer je za njim raspisana poternica.

Najveći džek-pot u istoriji "Pauerbola" iznosio je 587,5 miliona dolara, a dobitni listići izvučeni su prošlog novembra u Arizoni i Misuriju pa su dobitnici morali da podele nagradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: