Par iz snova - siguran seks i Foursquare

Organizacija "AIDS Council" organizovala je specifičnu video-kampanju, koja na drugačiji način koristi društvenu mrežu kako bi podstakla ljude da koriste zaštitu prilikom seksa.

Život

Izvor: B92

Sreda, 24.10.2012.

10:01

Default images

Reklame je napravila agencija "McCann Worldgroup Helsinki" i prikazuje heteroseksualne parove kako se pripremaju za seks...

Baš kada očekujemo da će "to" da se desi, pojavljuje se obaveštenje Foursquare-a, društvene mreže koju mnogi koriste kako bi označili lokacije koje su posetili i razmenili informacije o njima, na kojoj piše kako je taj deo muške anatomije dosad posetilo 35 partnerki, a ženski 20, prenosi "Hafington Post".

Poenta kampanje je da se skrene pažnja da verovatno ne znate s koliko je partnerki/a bila osoba s kojom se spremate na seks, kao ni kakve posledice po zdravlje su ti susreti mogli da imaju.

Verzija spota namenjena muškarcima

I isto to ali namenjeno ženama

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: