Raskinuli Supermen i Lois Lejn

Ako ste pomislili da sledeća vest o raskidu nekog poznatog para stiže iz glumačkog ili pak muzičkog sveta, varate se. Novi par koji nije prošao slavno dolazi iz sveta stripa.

Život

Izvor: B92

Sreda, 22.08.2012.

21:11

Default images

Do sada neprikosnoveni par, Supermen i Lois Lejn, više nisu u vezi. U novom izdanju stripa “Liga pravde” Supermen je u vezi sa junakinjom Vonder Vumen.

“DC Comics” koji stoji stoji iza pomenutog stripa, već je u nekoliko prethodnih izdanja najavljivao kraj srećne veze i uspon nove romanse. Supermen i Vonder Vumen flertovali su kao nikada ranije a kao rezultat toga stigla je i nova naslovna strana na kojoj poziraju zajedno.

Da ovo neće biti još jedna maniuplacija strip crtača kako bi privukli veći broj kupaca tvrdi izvor časopisa “Entertainment Weekly”: “Ovo je novi status kvo. Ovaj par će uzdrmati svet strip junaka."

Zanimljivo je da su se u izdanju stripa o Betmenu "The Dark Knight Strikes Again" pojavljuje junakinja Lara, poznatija i kao Supergirl, koja je ćerka Supermena i Vonder Vumen.

U međuvremenu, kompanija Vorners angažovala je pisca koji će napisati scenario za film "Liga pravde" u kome će na jednom mestu snage u borbi protiv zla udružiti Betmen, Supermen, Grin Lantern i Vonder Vumen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: