Leš Vitni Hjuston: kada novine preteraju

Američki tabloid National Enquirer šokirao je javnost objavljujući na naslovnoj strani fotografiju tela Vitni Hjustom položenog u otvorenom mrtvačkom sanduku.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 23.02.2012.

12:12

Default images

"Prodane duše", "šokantno", "strašno" i "degutantno", samo su neki od komentara čitalaca ali i komentatora brojnih dnevnih listova i drugih tabloida kao što su Guardian i Daily Mail.

Fotografija je snimljena u pogrebnom centru u Nuarku, rodnom gradu Vitni, gde je sanduk sa njenim telom bio izložen tokom velike komemoracije održane prošlog vikenda, na kojoj su se od Vitni oprostili porodica i prijatelji, prenose američki mediji.

Tabloid je objavio da je Vitni sahranjena u omiljenoj ljubičastoj haljini, s nakitom vrednim pola miliona dolara i da je imala zlatne papuče na nogama.

Njena sahrana uživo je, uz dozvolu porodice, prenošena na sajtu novinske agencije Associated Press koji je zabeležio preko 2 miliona posetioca u tim trenucima.

Vitni Hjuston, čija je muzika obeležila poslednje dve decenije dvadesetog veka, preminula je 11. februara u 48. godini..

Prema rečima Kristen Foster, pevačicine menadžerke za odnose s javnošću, Vitni Hjuston nađena je mrtva u sobi na četvrtom spratu hotela "Hilton" na Beverli Hilsu, u Los Anđelesu. Umrla je uoči dodele nagrade "Gremi", u istom hotelu gde je održavana godišnja zabava uoči tog događaja.

Nedavno je i slika beživotnog tela Majkla Džeksona prikazana tokom suđenja njegovom lekaru I objavljena u pojedinim medijima izazvala veliku pažnju javnosti.

Ovo nije prvi put da ovaj tabloid objavio fotografije mrtvih zvezda.

To isto je magazin ranije učinio sa telom Majkla Džeksona, a 1977. godine, i sa telom preminulog Elvisa Prislija kada prodato 6.5 miliona primeraka ove novine.

Saznajte više o smrti Vitni Hjuston

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: