Ubio frizera jer ga je loše ošišao

Mentalni bolesnik sa Filipina koji je nožem usmrtio svoga frizera zato što ga je rodbina ismevala zbog frizure, ubijen je u zatvoru a presudio mu je žrtvin brat, saopštile su vlasti filipinskog grada Kalinog.

Život

Izvor: B92

Sreda, 07.12.2011.

12:15

Default images

Gradonačelnik Kalinoga je rekao da je brat ubijenog frizera ušao u zatvor pretvarajući se da pritvorenom ubici Bendžiju Lozadi nosi hranu, a onda je izvadio pištolj i usmrtio Lozadu na oči njegove majke, ispalivši mu metak u lice.

Lozada se sam predao prošle sedmice i priznao da je ubio svog frizera i lokalnog sveštenika koji su bili u berbernici. Kao razlog je naveo - zadirkivanja rodbine zbog toga kako je ošišan.

Policija je saopštila da je osumnjičeni uzimao lekove zbog mentalne bolesti.

Šef gradske policije dobio je otkaz zbog bezbednosnih propusta u zatvoru. Policajci tvrde da su bili zauzeti pripremama za gradsku fijestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: