Muzički album predsednika Indonezije

Indonežanski predsednik Susilo Bambang Judojono izdao je svoj prvi muzički album koji predstavlja kolekciju ljubavnih balada i religioznih pesama koje je sam napisao.

Život

Izvor: B92

Utorak, 30.10.2007.

09:00

Default images

Na albumu u trajanju od 50 minuta, pod nazivom "Moja čežnja za tobom", nalazi se 10 melodija na predsednikove tekstove, u izvođenju slavnih indonežanskih pevača. Cena albuma je 200.000 rupija (22 dolara). Na omotu albuma je fotografija predsednika države, s akustičnom gitarom u rukama. Pesme nose nazive poput "Sunce sija", "Pesma za mesečinu" i "Božja moć".

Zanimljivo je to da je on jednu od pesama napisao tokom puta u Australiju, gde se u septembru održavao samit zemalja Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APEC).

"Odvojio sam malo vremena kako bih iskazao sva moja osećanja", izjavio je Judojono, čiji je album "svetlost dana" ugledao 28. oktobra, dodavši da mu je trebalo sat do dva da iskomponuje pesmu.

Judojono, bivši indonežanski general, nije jedini koji poseduje muzički talenat. Tako je, na primer, bivši šef oružanih snaga Viranto, koji bi trebalo da se kandiduje za predsednika 2009. godine, izdao kolekciju ljubavnih balada koje je posvetio - samom sebi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: