Život

Četvrtak, 08.04.2010.

14:35

Glumite uz Benisija del Tora

Ako ste oduvek sanjale da zaigrate uz ovog latino zavodnika, sada vas od toga deli samo jedan klik mišem.

Izvor: B92

Default images

Poznati glumac je snimio reklamu za sladoled „Magnum Gold”, koji će se, u ograničenoj seriji, naći u prodaji krajem aprila. On je danas (8. aprila) u Barseloni zajedno sa svojom partnerkom iz reklame pozirao fotoreporterima i tako označio početak ambiciozne reklamne kampanje.

Reklama za ovu poslasticu - sladoled od vanile sa sirupom od meda i prelivom od zlatne čokolade - predstavlja do sada najskuplji marketinški potez britansko-holandske konditorske kuće „Unilever” koja proizvodi "magnum" sladolede.

Reditelj Brajan Singer („Dežurni krivci”, „X ljudi”) snimio je krimi priču od dva i po minuta sa Benisiom del Torom i Karolinom Koreo u ulogama bračnog para koji planira da opljačka „zlato”.

Ovu TV kampanju prati interaktivni veb sajt gde posetioci mogu da ubace svoju fotografiju i steknu utisak kako bi izgledali na velikom ekranu uz misterioznog Benisija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

17 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: