Završetak saradnje sa autorom emisije “Dobra zemlja“

Zbog povrede radne dicipline TV B92 zahvalila se voditelju “Dobre zemlje“ Urošu Davidoviću na dosadašnjoj saradnji, a uskoro će predstaviti i novog voditelja emisije o poljoprivredi, čije emitovanje nije dovedeno u pitanje.

Život

Izvor: B92

Utorak, 23.02.2016.

15:45

Završetak saradnje sa autorom emisije “Dobra zemlja“

Menadžment Televizije B92 prekinuo je saradnju sa voditeljem Urošem Davidovićem zbog njegovog nepoštovanja i kršenja ugovora o radu, profesionalne etike i naglašene nekolegijalnosti.

Uprkos tome što je za svoj rad godinama imao punu produkcionu i emitersku podršku od Televizije B92, koja mu je ukazala šansu kao mladom voditelju, na kojoj je ponikao i stekao popularnost, Uroš Davidović je, iako u stalnom radnom odnosu, na društvenim medijima iznosio negativne, neistinite i uvredljive komentare o Televiziji B92.

Kršenje ugovora o radu neizvršavanjem zadataka dobijenih od pretpostavljenih, nepoštovanje hijerarhije u donošenju odluka u vezi sa strukturom emisije, nesavesno ponašanje prema poslodavcu i klijentima, učestalo uvredljivo izražavanje o kolegama, kao i plasiranje neistina i laži u javnosti, rezultiralo je odlukom B92 da se profesionalno oprosti od svog donedavnog kolege i poželi mu sve najlepše u budućem profesionalnom životu.

Završetkom saradnje sa Urošem Davidovićem ne prekida se i serijal emisija o poljoprivredi na B92, a o tome ko će biti novi voditelj Televizija će uskoro obavestiti svoje gledaoce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: