Život

Petak, 08.05.2015.

18:50

Ko je jači: Pentagon ili Čak Noris?

Čak Noris nije zadovoljan onim što se dešava u Vašingtonu.

Izvor: News.com.au

Default images
Foto: YouTube Printscreen

Noris tvrdi da se već mesecima održavaju specijalne vojne vežbe u Teksasu i u pet drugih američkih družava i to pod nazivom Jade Helm 15. Pentagon to ne krije, ali za razliku od Norisa, tvrdi da je reč o uobičajenim vežbama.

Međutim, čuveni “teksaški rendžer” izneo je niz teorija zavere o tome da vojska planira da Teksas pripoji Meksiku, da kopa tunele ispod napuštenih radnji i da planira uvođenje zakona kojim će građanima biti oduzeto oružje.

“Ako niste čuli za Jade Helm 15, trebalo bi. Mislim da se dešava mnogo više od onog što nam govore”, napisao je Noris za konzervativni sajt WND.

On smatra da Pentagon treba otvoreno da prizna o kakvim vežbama je reč. Naročito mu je sumnjivo to što se vežbe održavaju nakon što je direktor FBI-ja u februaru izjavio da Islamska država ima “prisustvo u svih 50 država”.

Međutim, sekretar odbrane Ešton Karter smejao se kad su mu postavili pitanja vezana za teorije zavere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: