Holivudska zvezda za Sofiju Vergaru

Američka glumica kolumbijskog porekla Sofija Vergara dobila je juče zvezdu na Stazi slavnih u Holivudu.

Izvor: B92

Petak, 08.05.2015.

22:40

Default images
Beta / Chris Pizzello/Invision/AP

Kako prenose američki mediji, 42-godišnja glumica je proslavila čast koja joj je priređena na čuvenoj "filmskoj" aveniji u društvu sina Manola (22) i verenika Džoa Manganjela (38).

Vergara je tom prilikom izvela "vrući" ples sa zvedom filma "Magic Mike XXL", a deo snimka postavila na društenim mrežama. "Počastvovana sam ovim priznanjem", napisala je na svom zvaničnom sajtu glumica koja je poslednjih dana bila u žiži javnosti zbog svađe sa svojim bivšim partnerom Nikom Lebom oko embriona koji su zaledili radi buduće oplodnje in vitro dok su još bili zajedno.

Leb, 39-godišnji američki biznismen, želi sada da prisvoji embrione, čemu se Vergara suprotstavlja, tražeći da se to pitanje reši na sudu.
Beta / Chris Pizzello/Invision/AP
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: