Majli ponovo preterala: Poljubac s Kejti Peri

Madona i Britni poljubile su se na dodeli MTV nagrada 2003. a taj čin uzburkao je javnost. Sada su njihovim stopama pošle Majli Sajrus i Kejti Peri.

Život

Izvor: Yahoo!

Ponedeljak, 24.02.2014.

13:17

Default images

Na žestoko kritikovanoj turneji Majli Sajrus “Bangerz Tour” pevačica je poljubila koleginicu Kejti Peri pred publikom u Los Anđelesu.

Majli je izvodila pesmu “Adore You” i nakon poljupca rekla: “Poljubila sam devojku i zaista mi se svidelo” (I just kissed a girl and I really liked it a lot), aludirajući na pesmu Kejti Peri.

Inače, čak i neki njeni obožavaoci apeluju da se "ludilo" na Bangerz turneji okonča, a gnev i revolt izazvalo je to što je nekada ljupka Hana Montana na bini osim “tverkovanja”, počela i da jaše hot-dog i izvodi neprimerenu koreografiju sa lutkom Bila Klintona.

Turneja je izazvala i burne reakcije kod roditelja dece koja idu na njene koncerte, pa su zatražili da se prekine, uz obrazloženje da su njeni nastupi provokativni i neprimereni mlađim fanovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: