Život

Nedelja, 26.08.2012.

14:01

Princu Hariju ponuđena uloga u porniću

Nakon golog skandala u Las Vegasu, princ Hari je dobio ponudu od Vivid Entertainmenta da glumi u porno filmu za 10 miliona dolara.

Izvor: B92

Default images

Mladom kraljeviću ponuđena je pozamašna suma da se skine pred kamerama, navodi sajt TMZ koji je imao uvid u pismo Stiva Hirša, čelnika Vivid Entertainmenta.

U pismu Hirš razrađuje ideju o filmu „The Trouble with Harry” (Nevolje sa Harijem) koji opisuje kao „seksi visokobudžetni film za odrasle” koji bi Harija učinio „najšmekerskijim princem svih vremena”.

„Naravno, i ‘mali Hari’ bi se pojavio ali Vas uveravamo da bi seks scena bila lepo napisana i kraljevski dragulji ne bi bili umanjeni ni na koji način”.

Ponuda je poslata nekoliko dana pošto je TMZ objavio nage fotorgafije Harija sa jedne žurke u Las Vegasu što je dovelo do haosa na internetu.

Čak je i turizam Grada Greha profitirao od toga a objavljena je i reklama koja „grdi” osobu što je pustila fotke na net jer je morala da se pridržava čuvene poslovice „Šta se desi u Vegasu ostaje u Vegasu”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: