Kakav je miris seksa?

Kada je reč o oralnom seksu da li ste nekad strahovale kako mirišete tamo dole?

Izvor: B92

Sreda, 08.02.2012.

19:30

Default images

Žene neretko nakon pružanja oralnog seksa muškarcu naprave grimasu, ali šta je sa ženskim ukusom?

Postoji mnogo opisa mirisa vagine: da miriše na pile, ribu itd. Ali od toga ništa nije tačno; ako želite da znate kakvog ste ukusa, poližite se ispod pazuha i znaćete.

“Vlažnost, slatkoća znoja i blag metalni ukus.. a pazuh čak i izgleda slično vagini kada je neobrijan,” kaže Dželi, pisac seksualnih i pop tekstova za magazin "While You Were Sleeping".

Istina je ipak da svaka žena miriše drugačije, pa joj se miris čak razlikuje od dana do dana. Sve zavisis od hormonskog balansa i telesne hemije.

Međutim ne možete potceniti ni staru, dobru higijenu. Ako se žena lepo istušira pre oralnog seksa, verovatno će imati i lep miris. Morate se lepo isprati dole, kako ne bi bilo ostataka sapuna, i izbegavajte kupke za intimno pranje jer one uglavnom nisu dobre i ne održavaju pravilan ph balans vagine.

“Morate voditi posebno računa o regiji oko klitorisa,” preporučuje Džon, iz organizacije Informacija o seksu iz San Franciska.

Žene koje se redovno briju ili depiliraju mirisaće lepše od onih koje gaje žbun tamo dole. Naravno važno je i šta jedete. Nutricionisti kažu da crni i beli luk stvaraju gorak ukus vagine, dok joj ananas daje slatkoću.

“Trebalo bi malo da eksperimentišete sa ishranom i tako vidite šta funkcioniše u vašem slučaju. Eliminišite mlečne proizvode, karfiol, brokoli, beli i crni luk. Najveći mit je da konzumiranje peršuna pre oralnog seksa, vagini daje slađi ukus,” kaže Deb Levin, kolumnistkinja.

Stručnjaci se slažu da vegetarijanke imaju najlepši ukus jer su te namirnice siromašne mastima.

Meso, alkohol, cigare...pogoršavaju ukus vagine i čine ga gorkim, a ni čokolada joj ne prija.

Postoji i jedan trik: ne počinjite sa oralnim seksom dok vaš partner ne bude potpuno napaljen jer mu tad čula otupljavaju i neće ni osećati niti će ga biti briga kako mirišete.

Međutim, muškarci ne razmišljaju toliko o vašem mirisu – oni su srećni ako ih samo pustite da odu tamo dole.

Ako mu se zaista sviđate on će se osećati privilegovano da vam priušti takvo zadovoljstvo – i za njega ćete imati najlepši ukus na svetu.

Foto: imagerymajestic / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

21 h

Podeli: